Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Mancare de anghinare cu spanac

Publicat pe 30th Oct 2014 @ 10:11 PM

Mâncare de anghinare cu spanacspinachartichokedipmainjpg.jpg

Cantitate obținută: 660 g
Timp de preparare: 40 minute
Dificultate: Mediu

Ingrediente:
120g (½ ceașcă) maioneză light
120 g (½ ceașcă) smântână cu conținut redus de grăsime
1 felie de lămâie decojită, fără semințe
1 pachet de spanac, decongelat și scurs de apă
⅛ linguriță de sare
linguriță de piper negru măcinat
1 cățel de usturoi decojit
25 g (¼ ceașcă) de parmesan ras
105 g (½ ceașcă) anghinare din conservă, scursă bine de apă sau 105 grame de anghinare decongelată și scursă bine de apă

Mod de preparare:
1.Încălziți cuptorul la 180˚C (350˚F).
2. Adăugați toate ingredientele, mai puțin anghinarele, în recipientul cu lamă umedă de 2 litri al blenderului Vitamix, în ordinea listată, apoi asigurați capacul.
2. Selectați variabila 1.
3. Porniți blenderul și măriți treptat viteza până la variabila 4.
5. Blenduiți timp de 15 secunde. Desfaceți capacul și curățați cu ajutorul unei spatule pereții vasului blenderului Vitamix.
6. Adăugați anghinarea și asigurați capacul.
7. Blenduiți pentru încă 5 – 10 secunde.
8. Turnați amestecul într-un vas termorezistent neacoperit pentru a-l pune la copt, pentru aproximativ 20 – 25 minute sau până când compoziția începe să fiarbă. Se servește cu biscuiți, pâine integral din secară.

Să aveți poftă și drag de Vitamix TNC 5200 / Vitamix PRO 500.






AAA