Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Fondue cu ciocolata si portocala

Publicat pe 31st Oct 2014 @ 5:18 PM

Fondue cu ciocolată și portocalăchocolateorangefonduemainjpg.jpg

Cantitate obținută: 600 ml
Timp de preparare: 15 minute
Dificultate: Mediu

Ingrediente:
240 ml (1 ceașcă) smântână, încălzită la foc mic cu 2 lingurițe de coajă din portocală rasă
275 g bucăți de ciocolată semi-dulce
30 g (2 linguri) unt
45 ml (3 linguri) de cognac Grand Marnier

Mod de preparare:
1. Adăugați toate ingredientele în ordinea listată în vasul cu lamă umedă de 2 litri al blenderului Vitamix și apoi asigurați capacul.
2. Selectați variabila 1.
3. Porniți blenderul și măriți treptat viteza până la variabila 10, apoi treceți pe treapta a doua de viteză( la maxim).
4. Blenduiți timp de 5 minute sau până ce amestecul devine omogen, folosind împingătorul pentru a putea sparge eventualele bule de aer care se formează în timpul procesului de blenduire.
5. Turnați mixtura în vasul pentru fondue. Adăugați cognacul Grand Marnier și omogenizați.

Amestecul se poate servi cu bucăți din cozonac, felii din fructe proaspete (mere, pere, banane, ananas), căpșuni, bezele sau fructe conservate.

Să aveți poftă și drag de Vitamix TNC 5200 / Vitamix PRO 500.





AAA