Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Barca Primul restaurant RAW VEGAN Crestin din Bucuresti

Publicat pe 26th Oct 2011 @ 10:52 AM

RESTAURANTUL “BARCA” - Verde. Viu. Vitalitate

Asa as incepe prin a descrie unicul restaurant crestin vegetarian pitulat pe strada Leonida in plina capitala. Bazat pe conceptul reintoarcerii la bucuria si sanatatea din natura, restaurantul Barca este o oaza de verdeata si de vitalitate prin varietatea produselor sale vegetariene netrecute prin foc, prin sucurile inedite care ofera energie si bucurie interioara, printr-o armonie de culori si arome imbinate in produse rafinate si gustoase care sunt minunate si sanatoase prin insasi simplitatea lor. Scopul acestui concept – de hrana vie nu este sa convinga sa devii naturist si sa renunti la mincarea cu care te-ai obisnuit. Aceasta hrana vie poate ajuta pe orice om sa inteleaga importanta alimentatiei naturale pentru viata sa. Oricine va consuma mai multe cruditati va constata imbunatatiri spectaculoase ale sanatatii si vitalitatii sale.
Dictonul lui Hipocarate: “Alimentele trebuie sa fie medicamentele voastre si medicamentele voastre sa fie alimentele”. El recomanda atat celor bolnavi, cat si celor sanatosi, o alimentatie alcatuita din cruditati bine alese care ajuta la eliminarea toxinelor. Astfel se recapata forta vitala pierduta printr-un regim de viata nesanatos.
Hrana vie pentru trup si suflet, preparatele restaurantului Barca sunt servite intr-o atmosfera crestineasca deosebit de placuta si de calma. Conceptul acestui restaurant apartine lui Cristian Filip si Marian Grăjdan, care doresc sa provoace bucataria traditionala bazata pe folosirea preparatelor din carne, la un nivel care sa satisfaca toate gusturile, fie acestea vegetariane sau carnivore. Echipa de bucatari lucreaza cu pasiune pentru a renaste bucataria moderna nedata prin foc prin, combinarea unor arome absolut originale si imbietoare. Hrana vie confera o stare generala constanta de bine si euforie, naturala printr-un aport de energie vie, o energie a vietii pure, nedistorsionata si curata. Somnul devine mai odihnitor si mai eficient, adica in putine ore de somn corpul se reface mai repede si mult mai bine. Hrana vie confera o atentie sporita in mod natural, nefortata si o gandire clara dublata de bun simt. Cei care adopta o dieta bazata pe hrana vie devin gradat mai activi si mai entuziasti in actiunile lor si capata o gandire pozitiva, o siguranta de sine din ce in ce mai mare. De asemenea, stresul si tensiunile vietii de zi cu zi isi diminueaza foarte mult efectele devenind foarte usor controlabile, iar inbolnavirile dispar aproape in totalitate.
De asemenea, restaurantul Barca isi propune sa vina inaintea clientilor sai cu o viziune “ALTFEL” asupra modului de alimentatie cotidiana, o viziune avangardista si inovatoare care doreste sa contracareze sabloanele de alimentatie de tip fast-food si readucerea clientilor sai in mijlocul naturii prietenoase si miraculos inzestrata cu toate proprietatile in care Creatorul l-a asezat pe om cu atata grija si bunatate.

Restaurantul Barca are o puternica misiune de revenire la viata si sanatate intr-o atmosfera cald duhovniceasca, de bucurie crestina.




AAA