Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Reteta traditionala de Fondue cu branza

Publicat pe 31st Oct 2014 @ 5:47 PM

Rețetă tradițională de Fondue cu brânzăcheesefonduemainjpg.jpg 

Cantitate obținută: 1.1 litri
Timp de preparare: 20 minute
Dificultate: Ușor

Ingrediente:
180 ml (¾ ceașcă) vin alb secâ
180 ml (¾ ceașcă) apă
1 ½ lingură de lichior Kirsch, opțional
15 g (2 linguri) făină
¼ linguriță de nucșoară măcinată
1 lingură de piper negru proaspăt măcinat
230 g ( 8 uncii) cubulețe de brânză Gruyere
230 g ( 8 uncii) cubulețe de brânză Emmental

Mod de preparare:
1. Adăugați toate ingredientele în ordinea listată în vasul cu lamă umedă de 2 litri al blenderului Vitamix și apoi asigurați capacul.
2. Selectați variabila 1.
3. Porniți blenderul și măriți treptat viteza până la variabila 10, apoi treceți pe treapta a doua de viteză (la maxim).
4. Blenduiți timp de 3 - 4 minute sau până ce amestecul devine fin și cald.
5. Turnați amestecul obținut în vasul pentru fondue.

Amestecul se poate servi cu bucăți din pâine franțuzească, ciuperci fără picior, sparanghel la cuptor sau brocoli și conopidă gătite la abur sau la grătar.

Să aveți poftă și drag de Vitamix TNC 5200 / Vitamix PRO 500.





AAA