Publicat pe 27th Nov 2014 @ 4:39 PM
Smântână din nuci caju
Cantitatea obținută: 3 cești
Ingrediente:
1-2 lingurițe de vanilie pudră (opțional)
1-2 lingurițe extract din nucă de cocos (opțional)
1-2 lingurițe de pudră de Wasabi sau piper negru, roșu sau amândouă (opțional)
2 cești cu nuci caju
Un praf de pudră ștevie (opțional)
Mod de preparare:
Se scurge o parte din apa în care au stat la hidratat peste noapte nucile caju, iar restul de apă împreună cu nucile se blenduiesc până când obțineți o cremă fină.
Diversificare:
Pentru o versiune mai dulce adăugați:
- adăugați 1-2 lingurițe de vanilie pudră și un praf de ștevie (dulce) sau
- 1-2 lingurițe de extract din cocos / extract din migdale / extract din arțar / extract din mentă etc.
Pentru o versiune mai picantă adăugați:
- adăugați 1-2 lingurițe de pudră din wasabi sau piper negru, roșu sau amândouă