Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Sos din sfecla rosie cu legume coapte

Publicat pe 28th Jan 2015 @ 9:00 PM

Sos din sfeclă roșie cu legume coapte

Cantitate rezultată:4-6 Porții 
Timp preparare:35 Minute
Dificultate:Avansat

Ingrediente
• 30 ml (2 lingurițe) ulei de măsline 
• 165 g (3/4 cană) sfeclă roșie tocată 
• 15 g (1 lingură) tocat rădăcină proaspătă de ghimbir 
• 360 ml (1 1/2 căni) legume stock 
• 25 g (2 1/2 lingurițe) făină integrală de grâu 
• 1 lingură oțet vin roșu 
• 1/2 lingurițe zahăr pudră 
• Legume coapte asortate, la servire

Instrucțiuni
1. Într-o tigaie mică, adăugați ulei de măsline, sfeclă, și ghimbir. Gătiți la foc mediu 2 minute. Amestecați făina integrală de grâu și gătiți pentru 1 minut.
2. Adăugați the legumele, aduceți la fierbere, și lăsați să fiarbă până când sfecla este moale, cam 20 - 30 minute.
3. Puneți ingredientele din tigaie, oțet, și zahăr în recipientul Vitamix în ordinea dată și fixați capacul.
4. Selectați opțiunea 1.
5. Porniți aparatul și creșteți încet viteza la Opțiunea 10, apoi la Înalt.
6. Amestecați timp de 30 secunde.
7. Serviți cu legume coapte asortate.

Această rețetă a fost scrisă pentru Centrul Nutrițional Complet Vitamax cu un recipient standard de 2,0 litri. Dacă folosiți un aparat Vitamix diferit sau un alt recipient, trebuie să ajustați Viteza Variabilă, timpul de procesare și/sau cantitatea ingredientelor.




AAA