Publicat pe 30th Jan 2015 @ 3:57 PM
Supă cu Miso morcovi și Wasabi
Cantitate rezultată:1.8 l (7 3/4 căni)
Timp preparare:45 Minute
Dificultate:Avansat
Ingrediente
1 lingură ulei vegetal
95 g (1 cană) praz feliat
1 linguriță usturoi mărunțit
1 lingură oțet de orez
720 g (5 căni) morcov feliat
35 g (3 lingurițe) orez aromat
10 cm X 5 cm bucată de algă kombu
40 g (2 lingurițe) pastă de miso albă
1.18 l (5 căni) apă
2 lingurițe nectar de agave
1 linguriță sare
40 g (1/3 cană) boabe wasabi, sfărâmate ușor, pentru ornament
Instrucțiuni
1. Într-o oală mare peste flacără medie-mare, încălziți uleiul și gătiți prazul amestecând ocazional, până când devine moale (cam 5 minute).
2. Adăugați usturoi și gătiți pentru câteva minute. Adăugați oțet.
3. Adăugați morcovi, orez, kombu, miso și apă. Încălziți până când fierbe, apoi reduceți flacăra și gătiți pentru 30 minute sau până când morcovii sunt moi.
4. Scoateți kombu și amestecați agave. Luați de pe foc și transferați cu atenție amestecul în recipientul Vitamix și fixați capacul.
5. Selectați opțiunea 1.
6. Porniți aparatul și creșteți încet viteza la Opțiunea 10, apoi la Înalt.
7. Amestecați timp de 1 minut sau până când amestecul devine fin.
8. Porționați și ornați cu boabe wasabi.
Această rețetă a fost scrisă pentru Centrul Nutrițional Complet Vitamax cu un recipient standard de 2,0 litri. Dacă folosiți un aparat Vitamix diferit sau un alt recipient, trebuie să ajustați Viteza Variabilă, timpul de procesare și/sau cantitatea ingredientelor.