Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Batoane fara gluten cu nuci si curmale

Publicat pe 30th Jan 2015 @ 6:48 PM

Batoane fără gluten cu nuci și curmalegluten-free-date-nut-bars-0.jpg

Cantitate rezultată:9 Porții 
Timp preparare:45 Minute
Dificultate:Avansat

Ingrediente
• 115 g (1 cană) nuci tocate 
• 110 g (¾ cană) curmale tocate 
• coaja de la o portocală 
• 3 ouă mari 
• 100 g (½ cană) zahăr pudră 
• 60 ml (¼ cană) suc de portocale 
• ½ linguriță scorțișoară măcinată 

Instrucțiuni
1. Încălziți cuptorul la 180°C. Ungeți o tavă de copt de 20-cm. 
2. Puneți nucile în recipientul Vitamix și fixați capacul. 3. Selectați opțiunea 1. 
4. Porniți aparatul și creșteți încet viteza la Opțiunea 4. 
5. Amestecați timp de 10 secunde. Puneți într-un bol și amestecați curmalele și coaja de portocală. 
6. Puneți ouăle, zahărul, sucul de portocale, și scorțișoara măcinată în recipientul Vitamix în ordinea dată și fixați capacul. 
7. Selectați opțiunea 1. 
8. Porniți aparatul și creșteți încet viteza la Opțiunea 10, apoi la Înalt. 
9. Amestecați timp de 15 secunde. 
10. Adăugați amestecul la bolul cu nuci și curmale, amestecați pentru a combina. 
11. Turnați amestecul în tigaia pregătită și coaceți timp de 30 minute. 
12. Lăsați să se răcească înainte de a felia. 

Această rețetă a fost scrisă pentru Centrul Nutrițional Complet Vitamax cu un recipient standard de 2,0 litri. Dacă folosiți un aparat Vitamix diferit sau un alt recipient, trebuie să ajustați Viteza Variabilă, timpul de procesare și/sau cantitatea ingredientelor.




AAA