Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Cheesecake cu lichior de ou

Publicat pe 6th Feb 2015 @ 6:00 PM

Cheesecake cu lichior de oueggnogcheesecakemainjpg.jpg

Cantitate rezultată:16 felii sau 1 plăcintă
Timp preparare:1 Oră 10 Minute
Dificultate:Avansat

Ingrediente

 

  • 100 g (1 cană) biscuiți digestivi fărâmițați
  • 25 g (2 lingurițe) zahăr granulat sau zahăr pudră (pentru crustă)
  • 45 g (3 linguriță) unt pur de soia, topit
  • 3 (225 g) pachete cremă brânză
  • 200 g (1 cană) zahăr granulat sau zahăr pudră
  • 25 g (3 lingurițe) făină simplă
  • 180 ml (3/4 cană) lichior de ouă, light sau normal
  • 120 ml (1/2 cană) substitut ou sau 2 ouă mari
  • 30 ml (2 lingurițe) rom
  • 1/2 lingurițe nucșoară măcinată

 

 

Instrucțiuni

 

  1. Preîncălziți cuptorul la 180°C (350°F).
  2. Combinați biscuiți digestivi fărâmițați, zahărul, și untul într-un bol și presați într-o tigaie de 23 cm.
  3. Coaceți timp de 10-15 minute până când prinde o culoare aurie. Lăsați să se răcească.
  4. Puneți brânză cremă, zahăr, făină, lichior de ouă, ouă, rom și nucșoara în recipientul Vitamix și fixați capacul.
  5. Selectați Variabila 1.
  6. Porniți aparatul și creșteți încet viteza la Variabila 10, apoi la Înalt.
  7. Amestecați timp de  30 secunde.
  8. Turnați amestecul în crusta pre-coaptă și coaceți 45-50 minute, sau până când amestecul este aproape ferm la atingere.
  9. Scoateți din cuptor și desprindeți marginile. Lăsați să se răcească de tot.
  10. Acoperiți și puneți la frigider pentru a se răci înainte de a servi.

 

Această rețetă a fost scrisă pentru Centrul Nutrițional Complet Vitamax cu un recipient standard de 2,0 litri. Dacă folosiți un aparat Vitamix diferit sau un alt recipient, trebuie să ajustați Viteza Variabilă, timpul de procesare și/sau cantitatea ingredientelor.




AAA