Publicat pe 6th Sep 2016 @ 12:46 PM
Trei variante de Năsturei cu Unt de cocos Dr. Goerg
Ingrediente:
250 g de unt de cocos de la Dr. Goerg
6 lingurițe de zahăr din nucă de cocos
6 lingurițe de pudră de mesquite
250 g de unt de cocos de la Dr. Goerg
6 lingurițe de zahăr din nucă de cocos
6 lingurițe de pudră de mesquite
4 linguri de fructe de goji hidratate peste noapte, apoi date prin blender.
250 g de unt de cocos de la Dr. Goerg
6 lingurițe de zahăr din nucă de cocos
6 lingurițe de pudră de mesquite
2 linguri de cacao pudră
Se amestecă toate ingredientele într-un bol folosind o lingură.
Dacă untul este prea tare se poate băga borcanul într-un bol cu apă caldă pentru a putea să omogenizați foarte bine toate ingredientele între ele.
Se pune compoziția în forme de silicon și se bagă la congelator.
După maxim 15 – 20 de minute, năstureii sunt gata pentru a fi consumați.
Această rețetă necesită folosirea untului de cocos și nu a uleiului.
Untul de cocos conține ulei de cocos și pulpă de cocos, este gălbui la culoare și dulceag, având textura de untură, chiar și atunci când este lăsat la temperatura camerei.