Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Alimentele cu un pH alcalin pH acid pH neutru din alimentatia noastra

Publicat pe 14th Oct 2013 @ 5:39 PM

valori-ph-small-.pngProcesele metabolice naturale ale organismului produc reziduuri acide. Aceste reziduri celulare trebuiesc neutralizate, pentru a fi eliminate în siguranță fără să afecteze țesuturile glandelor și ale organelor responsabile cu detoxifierea organismului.
Aciditatea încurajează descompunerea, apariția bolilor și pierderea energiei.

Stilul de viață dezorganizat caracterizat printr-o alimentație săracă în vitamine, enzime și minerale, stres prelungit și mediul înconjurător nociv, duc la un nivel ridicat de aciditate în organism. Astfel că o alimentație și un stil de viață sănătos sunt esențiale pentru echilibrarea balanței funcțiilor organismului.
Dezechilibrul prelungit al balanței pH-ului duce la scăderea capacității organismului de a absorbi proteinele, mineralele și alți nutrienți, precum și la scăderea producției de energie în celule, scăzând totodată și capacitatea organismului de a repara celulele deteriorate și de a se detoxifia de metalele grele.

Alimentele care contribuie la un nivel acid în organism sunt: carnea, orezul alb, brânzeturile, cafeaua, alcoolul, pastele, pâinea, zahărul și ciocolata.
Alimentele care contribuie scăderea nivelului acid din organism sunt: legumele, fructele, migdalele, mugurii de pin, semințele de in, mierea de albine și iaurtul slab.




AAA