Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Biscuiti fara gluten copti la deshidrator

Publicat pe 19th Sep 2016 @ 12:33 AM

Biscuiți fără gluten copți de la deshidrator

Biscuiti fara gluten copti la deshidrator

Temperatura de uscare: 48°C
Timp de pregătire a blatului: 15 - 20 minute
Timp de uscare: minim 16 ore 

Biscuiti fara gluten copti la deshidrator

Ingrediente:

3 banane coapte
1 ceașcă semințe de floarea soarelui
1 ceașcă semințe de cânepă decorticată
1/4 ceașcă cacao pudră raw
1 linguriță de pudră de mesquite
1/2 ceașcă fructe de goji uscate
1/3 ceașcă fășii de cocos Dr. Goerg
1/3 ceașcă miez de cacao raw
1 praf de sare neiodată
2 - 3 linguri de miere
1/4 lingurițe esență de vanilie

Se introduc toate ingredientele în blenderul Vitamix și se blenduiește totul pentru maxim 10 secunde.

Se va folosi vasul cu lamă umedă și împingătorul.
Veți obține o cremă foarte fină.

Opțional puteți adăuga fulgi de orez crocanți sau fulgi de ovăz.

Eu am împărțit compoziția în două și am adăugat și fulgi de orez crocanți (2 cești).

Adăugăm în a două jumătate din compoziție fulgii de orez crocanți și amestecăm cu o lingură.
Folosim 2 tăvi de la deshidrator pe care vom pune câte o folie reutilizabilă - Paraflexx pe fiecare pentru a îndinte compoziția, folosind o lingură.

Introducem tăvile la deshidrator, setăm temperatura de 48°C- 50°C.

Lăsăm pentru minim 16 ore în deshidrator, pănă ce biscuiții se usucă foarte bine.

quark1.jpgquark2.jpgquark3.jpgquark4.jpgquark5.jpgquark6.jpgquark7.jpg

 




AAA