Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Cipsuri din baby spanac obtinute la deshidrator

Publicat pe 30th Sep 2016 @ 7:02 PM

Cipsuri din baby spanac obținute la deshidrator

cipsuri-din-spanac

Ingrediente:
200 g baby spanac

1 lingură drojdie inactivă
2 lingurițe de sare neiodată
1 linguriță de fulgi de chilli
4 - 6 roșii cherry proaspete
5 căței de usturoi
2 lingurițe de piper negru măcinat
sucul de la o lămâie 

Spanacul se spală bine, iar apoi se lasă într-o sită la scurs.
Separat punem restul ingredientelor în blenderul Vitamix și mixăm pentru maxim 10 secunde.
Gustăm și mai adăugăm sare și piper dacă este cazul.

Punem frunzele de baby spanac într-un castron mare, peste care adăugăm dressing-ul obținut la Vitamix.
Amestecăm totul cu mâna pentru o mai bună omogenizare.
Lăsăm pentru minim 15 minute, ca să se marineze frunzele în dressing.
Apoi punem frunzele de baby spanac pe tăvile din deshidrator, una lângă alta, fără să le suprapunem.

cipsuri-din-spanac

Setăm deshidratorul la 57°C pentru 12 ore.
Se mânâncă ca atare.
Se păstrează într-o pungă cu fermoar sau într-un borcan cu capac care se închide etanș. 




AAA