Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


SUPA CREMA DE SFECLA

Publicat pe 11th Nov 2016 @ 1:30 PM

SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ

6 porții, vegan, opțiune lacto-veg
Ingrediente:
1/2 țelină, curățată și tăiată cuburi
2 cartofi, tăiați cuburi mari
1 morcov, tăiat rondele
1 ardei verde, tăiat grosier
1 păstârnac, tăiat rondele
1 ceapă, tăiată în patru
2 frunze dafin
2 ramuri de cimbru
1,5 litri apă
3 linguri ulei de măsline
1 lingură rasă de sare (sau după gust)
2 sfecle medii
frunzele de țelină
Opțional - smântână din lapte sau vegetală, pentru servit.
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ

Mod de preparare:
Preîncălzim cuptorul la 200 C, apoi adăugăm sfecla în coajă și coacem aproximativ 40 de minute sau până se pătrunde.
Când e gata, decojim sfecla de coajă și dăm deoparte.
Alternativ, putem de asemenea să folosim și sfecla fiartă.
Curățăm legumele și le tocăm conform instrucțiunilor de mai sus.
Le punem în oala de ciorbă, turnăm apa peste ele și le fierbem la foc mediu până se pătrund.
Scoatem ramurile de cimbru și frunzele de dafin și turnăm conținutul oalei în vasul blenderului VITAMIX.
Adăugăm sarea, uleiul, frunzele de țelină și sfecla coaptă și mixăm pe programul de supă.
Putem servi cu smântână de lapte sau vegetală sau cu mix de semințe. 
www.BeOrganic.ro
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ
SUPĂ CREMĂ DE SFECLĂ





AAA