Publicat pe 7th May 2017 @ 2:07 PM
VEGETA - amestec de legume obținut la deshidrator
Ingrediente:
2 cepe roșii
1 ardei roșu
1 ardei galben
1 morcov
1 păstârnac
1 țelină
1 rădăcină pătrunjel
1 dovlecel
1 legatură de pătrunjel verde
Metoda:
1. Curățăm legumele de coajă, apoi le feliem, pe cât posibil, în rondele egale. Ideal ar fi să folosim o mandolină - decojitor.
2. Spălăm pătrunjelul verde și îl uscăm bine cu un prosop de bucătărie.
3. Așezăm feliile de legume și pătrunjelul pe tăvile deshidratorului SEDONA, având grija să nu se suprapună.
4. Deshidratăm timp de 6-8 ore pe programul de FAST la temperatură maximă, sau până când legumele devin complet deshidratate (nu trebuie să fie gumoase).
5. Mixăm toate legumele într-un blender de mare viteză până obținem o pudră relativ fină: vegeta de casă!