Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Supa din fasole neagra

Publicat pe 21st Oct 2014 @ 5:31 PM

Supă din fasole neagrăblackbeansoupmainjpg.jpg

Cantitate obținută: 1,4L (6 cești)
Timp de preparare: 22 minute
Dificultate: Intermediar 

Ingrediente:
3 cești (720 ml) supă din legume
1 ½ cești (360 g) fasole neagră la conservă, scursă și clătită în apă (jumătate din cantitatea de fasole pusă deoparte)
1 ½ cești (360 g) năut la conservă, scurs și clătit în apă (jumătate din cantitatea de năut pusă deoparte)
½ ceașcă (80 g) ceapă tocată, puțin călită
3 căței de usturoi, căliți
3 linguri (45 ml) suc de lime
1 (10 g) ardei jalapeno, curățat de semințe
1 linguriță de chimen măcinat
¼ linguriță de sare Kosher
1/8 linguriță de piper negru proaspăt măcinat
¼ cană (37 g) de ardei gras roșu tăiat în bucăți mari
¼ cană (37 g) de ardei gras galben tăiat în bucăți mari
¼ cană (25 g) de praz tocat pentru ornat 

Mod de preparare:
1. Adăugați supa din legume, fasolea, năutul, ceapa, usturoiul, sucul de lime, ardeiul jalapeno și condimentele în vasul cu lamă umedă de 2 litri al blenderului Vitamix, în ordinea listată mai sus, apoi asigurați capacul.
2. Selectați variabila 1.
3. Porniți blenderul și măriți treptat viteza până la variabila 10, apoi dați pe treapta a doua (la maxim).
4. Blenduiți timp de 6 – 7 minute sau până când  încep să iasă aburi fierbinți prin capacul vasului.
5. Reduceți viteza la variabila 4 și scoateți capacul mic al vasului. Adăugați fasolea și ardeiul rămas prin capacul mic al vasului blenderului.
6. Blenduiți încă 10 secunde. Serviți imediat. 

Să aveți poftă și drag de Vitamix TNC 5200 / Vitamix PRO 500.




AAA