Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Briose cu tarate

Publicat pe 29th Oct 2014 @ 10:08 PM

Brioșe cu tărâțebranmuffinmainjpg.jpg

Cantitate obținută: 10-12 brioșe
Timp de preparare: 35 minute
Dificultate: Intermediar 

Ingrediente:
150 g (1 ¼ cești) făină de grâu integrală
55 g (1/2 ceașcă) făină de soia
1 linguriță de praf de copt
1 linguriță de bicarbonat de sodiu
3/4 linguriță de scorțișoară măcinată
1/8 linguriță de cuișoare măcinate
160 ml (2/3 ceașcă) lapte de soia
2 ouă mari
60 ml (1/4 ceașcă) ulei de soia
110 g (1/2 ceașcă) zahăr brun
40 g (1 ceașcă) fulgi din tărâțe din grâu
80 g (1/2 ceașcă) stafide

Mod de preparare:
1. Încălziți cuptorul în prealabil la o temperature de 200°C (400°F). Ungeți forma pentru brioșe cu un pic de ulei înainte să puneți compoziția în tavă, sau așezați-le pe hârtie de copt.
2. Amestecați într-un vas făina de grâu integral, făina de soia, praful de copt,  bicarbonat de sodiu, scorțișoara și cuișoarele măcinate. Puneți deoparte.
3. Adăugați laptele din soia, ouăle, uleiul și zahărul în vasul blenderului Vitamix, apoi asigurați capacul.
4. Selectați variabila 1.
5. Porniți blenderul și măriți treptat viteza până la variabila 4 sau 5.
6. Blenduiți pentru 10 secunde.
7. Turnați amestecul umed peste ingredientele uscate. Adăugați stafidele și cerealele. Amestecați ușor cu mâna pentru o omogenizare completă.
8. Compoziția rezultată, turnați-o în formele pentru  brioșe, umplându-le doar  2/3. Coaceți timp de 12 – 15  minute sau până când brioșele capătă culoarea maro aurie.

Să aveți poftă și drag de Vitamix TNC 5200 / Vitamix PRO 500.




AAA