Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Positive SSL

PLĂTEȘTE ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Rate Alpha Bank
9 Rate Alpha Bank

Rate BCR - Cardul Bun de Plată
9 Rate BCR - Cardul Bun de Plată

Rate StarBT
9 Rate BTRL StarBT

Rate StarBT
9 Rate BRD Finance

Rate Card Avantaj
9 Rate Card Avantaj

Quark Srl | Crează-ţi insigna


BeOrganic

Promovează şi Pagina ta


MasterCard Secure Code

Verified by VISA





PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
1x1-spacer.gif
shock-meek

Absolut de Trandafir de Damasc 2ml

Pret:
48,00 lei
Cod produs:
M-1332
Marca:
Greutate:
0,02 KGS
Disponibilitate:
Livrare in 24 de ore
Transport:
Calculat la verificare
Cantitate:
Bookmark and Share


Descriere produs

ABSOLUT DE TRANDAFIR DE DAMASC (ROSA DAMASCENA)

Cod produs: M-1332

Cantitate: 2 ml

O esenţă fermecătoare, distinctă şi rafinată, cu un parfum unic, indispensabilă în parfumerie. Un parfum floral de excepţie, preţios şi captivant! Trandafirul, şi cu atât mai mult extractul din trandafiri simbolizează esenţa feminităţii, iubirea şi armonia.

Unul dintre cele mai apreciate specii de trandafiri utilizate în cosmetică şi parfumerie este Trandafirul de Damasc. Acesta diferă de speciile centifolia, gallica sau moschata, atât prin miros şi acţiune cât şi prin costul producţiei. Esenţa de trandafiri a fost şi este folosită de cei mai renumiţi producatori de parfum din lume, îndeosebi de parfumierii din Franţa.

Metoda de obţinere: prin extracţie cu alcool din concretul de trandafiri, urmată de evaporarea alcoolului

Zona geografică de provenienţă: Turcia

Alte denumiri utilizate: esenţă de trandafiri, ulei de roze, rose otto

Prezentare: lichid cu vâscozitate redusă, culoare oranj
Solubil în alcool, dispersabil în uleiuri şi emulsii, insolubil în apă

Descriere olfactivă: miros specific floral, intens, bogat

Nota parfumului: de mijloc

Calitate: absolut pur şi natural, nedenaturat, nerectificat, fără molecule de sinteză

Ingrediente (INCI): rosa damascena flower extract


Utilizare în parfumerie

  • absolutul de trandafiri este o materie primă des regăsită în parfumurile celebre şi are un miros căutat
  • conferă compoziţiilor parfumante o notă distinctă, specifică
  • se poate folosi ca unic ingredient parfumant, se obţine astfel un parfum ”soliflore”
  • se poate asocia cu alte uleiuri esenţiale şi absolute pentru a formula parfumuri ”buchet floral” sau alte tipuri
  • se potriveşte îndeosebi pentru formularea parfumurilor feminine
  • se poate asocia cu esențe de: violete, lăcrămioare, liliac, vanilie, osmanthus, iasomie, tonka şi cu esenţe fructate în general
  • dozaj indicativ: 0,1% până la 5%
  • se pot prepara parfumuri şi ape de toaletă în bază de alcool, parfumuri în bază uleioasă, parfumuri solide (concrete)


Utilizare în cosmetică

  • cu absolutul de trandafiri se pot parfuma felurite compoziţii cosmetice
  • dozaj indicativ: 0,05-0,5%
  • ca esență parfumantă în creme de zi sau de noapte, seruri uleioase, uleiuri faciale, creme și unturi de corp


Utilizare în aromaterapie

  • armonizant psiho-emoţional
  • este recunoscut pentru proprietăţile afrodisiace, este de ajutor în caz de frigiditate, libidou scăzut
  • ajută în caz de lipsă de încredere
  • are un efect de stimulare a stării de bine
  • induce o stare de relaxare și de optimism
  • folosit sub formă de ulei de masaj, 1-2 picături diluate în ulei vegetal, aplicat de-a lungul coloanei vertebrale, în zona chakrelor sau a plexului solar

...

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern

Cautare produse similare dupa Categorie

Scrieti propria dvs. recenzie

Recenzii produs

Acest produs nu are inca nici o recenzie. Fiti primul care scrie o recenzie pentru acest produs!

Adaugare in Lista de Cumparaturi

Clic pe butonul de mai jos pentru a adauga Absolut de Trandafir de Damasc 2ml in lista dvs. de cumparaturi.

Ultimele vizualizate...




AAA