Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Positive SSL

PLĂTEȘTE ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Rate Alpha Bank
9 Rate Alpha Bank

Rate BCR - Cardul Bun de Plată
9 Rate BCR - Cardul Bun de Plată

Rate StarBT
9 Rate BTRL StarBT

Rate StarBT
9 Rate BRD Finance

Rate Card Avantaj
9 Rate Card Avantaj

Quark Srl | Crează-ţi insigna


BeOrganic

Promovează şi Pagina ta


MasterCard Secure Code

Verified by VISA





PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
1x1-spacer.gif
shock-meek

Extract aromatic de cocos 25ml

Pret:
10,00 lei
Cod produs:
M-1336
Marca:
Greutate:
0,03 KGS
Disponibilitate:
Livrare in 24 de ore
Transport:
Calculat la verificare

ne pare rau dar acest produs nu este momentan in stoc.

Va rugam sa reveniti mai tarziu.

Bookmark and Share


Descriere produs

Extract aromatic de cocos 25 ml

Extractul de cocos este o aromă naturală obţinută din concentrat de cocos şi diverse substanţe aromatice de origine vegetală în bază de alcool din cereale. Conținutul de alcool este de 69,5%. 
Conferă cosmeticelor și produselor de igienă un parfum gurmand, exotic, paradisiac, specific de cocos.

Prezentare: lichid incolor, miros şi savoare caracteristică de cocos

Ingrediente (INCI): parfum

Recomandări, aplicații

  • parfumarea compozițiilor cosmetice de îngrijire şi igienă, la adulţi şi copii
  • extractul este potrivit inclusiv pentru bebeluși, copii, gravide, persoane care nu tolerează uleiurile esenţiale (sau unde acestea sunt contraindicate)
  • crearea de parfumuri și ape de toaletă, singur sau în combinație cu alte extracte și uleiuri esențiale
  • în compozițiile care se prepară prin încălzire, extractul se adaugă la temperaturi cât mai scăzute, de regulă la finalul preparării
  • parfumarea produselor cosmetice care conţin şi apă: creme, loțiuni, măști, tonere - dozaj 1-2%
  • parfumarea preparatelor anhidre solide; nu este solubil în uleiuri, dar în unturi sau balsamuri solide se poate dispersa uniform
  • parfumarea compozițiilor de igienă: şampon, gel de duş, cleanser - dozaj 2-4%
  • parfumarea săpunurilor M&P - dozaj 0,5-5%
  • parfumarea şi aromatizarea rujurilor şi a balsamurilor de buze - câteva picături
  • pentru crearea de parfumuri, apă de toaletă - dozaj indicativ până la 10%
  • se poate combina cu alte extracte aromatice şi esenţe

SOLUBILITATE: solubil în apă şi alcool, insolubil în uleiuri

Păstrare: într-un loc răcoros, ferit de lumină, preferabil în frigider după deschiderea recipientului

Date de siguranţă:

  • produsul conţine alcool, a nu se utiliza lângă flacără deschisă
  • a se evita contactul cu ochii
  • nu este indicată utilizarea în lumânări parfumate
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor

Cautare produse similare dupa Categorie

Scrieti propria dvs. recenzie

Recenzii produs

Acest produs nu are inca nici o recenzie. Fiti primul care scrie o recenzie pentru acest produs!

Adaugare in Lista de Cumparaturi

Clic pe butonul de mai jos pentru a adauga Extract aromatic de cocos 25ml in lista dvs. de cumparaturi.

Ultimele vizualizate...




AAA