Se incarca... Va rugam asteptati...

Newsletter


Positive SSL

PLĂTEȘTE ÎN RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ
Rate Alpha Bank
9 Rate Alpha Bank

Rate BCR - Cardul Bun de Plată
9 Rate BCR - Cardul Bun de Plată

Rate StarBT
9 Rate BTRL StarBT

Rate StarBT
9 Rate BRD Finance

Rate Card Avantaj
9 Rate Card Avantaj

Quark Srl | Crează-ţi insigna


BeOrganic

Promovează şi Pagina ta


MasterCard Secure Code

Verified by VISA





PROTECTIA CONSUMATORILOR – A.N.P.C.
1x1-spacer.gif
shock-meek

Ulei de cocos bio virgin 100ml

Pret:
10,00 lei
Cod produs:
M-1113
Marca:
Greutate:
0,10 KGS
Disponibilitate:
Livrare in 24 de ore
Transport:
Calculat la verificare
Cantitate:
Bookmark and Share


Descriere produs

Ulei de cocos bio virgin 100ml

Uleiul de cocos presat la rece, nerafinat și nedezodorizat, păstrază principiile active intacte și aroma specifică a nucii de cocos. Se utilizează pentru îngrijirea pielii și părului, este potrivit și pentru copii mici. În special pielea uscată, descuamată sau aspră beneficiază de virtuțile acestui ulei exotic, de asemenea și părul uscat, tern, deteriorat sau indisciplinat.

Metoda de obţinere: obţinut prin presare la rece din pulpa fructului proaspăt

Zona geografică de provenienţă: Filipine

Calitate: Ulei de Cocos bio virgin - produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert

Prezentare: lichid uleios fluid sub temperatura de 24°C, peste această temperatură se solidifică și devine alb-ivoriu

Pe piele: absorbţie bună, senzaţie semi-grasă, este considerat comedogenic*
*Comedogenicitatea nu este măsurabilă şi determinată ştiinţific. Un ulei/unt considerat comedogen poate înfunda temporar porii dar nu generează obligatoriu coşuri, puncte negre sau acnee la orice persoană. Aplicarea, mai ales în stare pură a unui ulei considerat comedogen trebuie evitată de persoanele care au pielea cu tendinţe acneice, dar se paote folosi ca ingredient într-o emulsie sau combinat cu alte ingrediente.

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. 
Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de cocos
-nutritiv, hrănște pielea și reduce procesul de deshidratare
-calmant pentru pielea iritată sau expusă la factorii de mediu (vânt, frig, soare)
-emolient și catifelant, lasă pielea fină, moale și îngrijită
-contribuie la restaurarea barierei hidro-lipidice a pielii
-hrănește și netezește firele de păr, protejează părul de deshidratare și de acțiunea factorilor de mediu

La ce vă poate ajuta
-îngrijirea pielii uscate, descuamate, crăpate, dure sau aspre
-calmarea pielii afectate de roşeaţă, iritații
-îngrijirea pielii copiilor, descuamări ale pielii bebeluşilor
-îngrijirea buzelor, a mâinilor și picioarelor
-protejarea, hrănirea și înfrumusețarea părului, aplicații pe vârfurile uscate sau despicate
-prepararea săpunurilor, a deodorantelor

Cum se folosește uleiul de cocos în cosmetică
-este un produs ce poate fi folosit ca atare, aplicat direct pe piele și păr
-aplicat pe corp imediat după duş sau baie, ajută la menținerea hidratării pielii
-în amestec cu alte uleiuri vegetale și esențiale pentru masaj corporal
-ca ingredient în compoziții cosmetice pentru îngrijire corporală: unt de corp, lapte de corp, balsam, cremă
-ca bază pentru prepararea unui gomaj de corp, împreună cu granule exfoliante
-ca atare sau ca ingredient în balsam pentru buzele uscate
-ca atare sau combinat cu alte uleiuri și extracte pentru zonele cu pielea întărită: coate, genunchi, călcâie
-aplicaţii locale pentru bebeluşi şi copii în zonele cu pielea uscată sau descuamată
-sub formă de mască nutritivă pentru părul uscat sau afectat de razele solare, ca atare sau combinat cu alte ingrediente
-ca ingredient pentru șampoane, balsamuri și creme capilare

Sinergii speciale
-cu unt de shea în aplicaţii locale pe piele crăpată, aspră
-cu ulei de vanilie şi parfumant flori de tiare pentru un masaj corporal paradisiac
-cu ulei de gălbenele şi extract de schisandra pentru aplicaţii ”after-sun”
-cu unt de cacao şi ulei de migdale pentru îngrijirea buzelor
-cu unt de murumuru și parfumant creme tropicale pentru un unt de corp exotic
-cu ulei esenţial de palmarosa, geraniu şi/sau salvie pentru deodorante
-cu ulei esenţial de ylang-ylang şi silicon vegetal pentru creme capilare

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Cautare produse similare dupa Categorie

Scrieti propria dvs. recenzie

Recenzii produs

Acest produs nu are inca nici o recenzie. Fiti primul care scrie o recenzie pentru acest produs!

Adaugare in Lista de Cumparaturi

Clic pe butonul de mai jos pentru a adauga Ulei de cocos bio virgin 100ml in lista dvs. de cumparaturi.

Ultimele vizualizate...




AAA